Книгата в помощ на учителите

Ако сте учител по програмиране, информатика или информационни технологии или искате да преподавате програмиране, тази книга ви дава нещо повече от добре структуриран учебен материал с много примери и задачи. Безплатно към книгата получаватe качествено учебно съдържание за преподаване в училище, на български език, съобразено с училищните изисквания:

  • Учебни презентации (PowerPoint слайдове) за всяка една учебна тема, съобразени с 45-минутните часове в училищата – безплатно.
  • Добре разработени задачи за упражнения в клас и за домашно, с детайлно описани условия и примерен вход и изход – безплатно.
  • Система за автоматизирана проверка на задачите и домашните (online judge system), която да се използва от учениците, също безплатно.
  • Видео-уроци с методически указания от безплатния курс за учители по програмиране, който се провежда регулярно от СофтУни фондацията.

Всички тези безплатни преподавателски ресурси можете да намерите на сайта на СофтУни фондацията, заедно с учебно съдържание за цяла поредица от курсове по програмиране и софтуерни технологии. Изтеглете ги свободно от тук: http://softuni.foundation/projects/applied-software-developer-profession/.

results matching ""

    No results matching ""