Безплатните курсове по програмиране в СофтУни

СофтУни организира безплатни курсове по програмиране за напълно начинаещи в цяла България - присъствено и онлайн. Целта е всеки, който има интерес към програмиране и технологии, да опита програмирането и да се увери сам дали то е интересно за него и дали иска да се занимава сериозно с разработка на софтуер. Можете да се запишете за безплатния курс по основи на програмирането от страницата за кандидатстване в СофтУни: https://softuni.bg/apply.

Безплатните курсове по основи на програмирането в СофтУни имат за цел да ви запознаят с основните програмни конструкции от света на софтуерната разработка, които ще можете да приложите при всеки един език за програмиране. Те включват работа с данни, променливи и изрази, използване на проверки, конструиране на цикли и дефиниране и извикване на методи и други похвати за изграждане на програмна логика. Обученията са изключително практически насочени, което означава, че силно се набляга на упражнения, а вие получавате възможността да приложите знанията си още докато ги усвоявате.

Настоящият учебник по програмиране съпътства безплатните курсове по програмиране за начинаещи в СофтУни и служи като допълнително учебно помагало, в помощ на учебния процес.

results matching ""

    No results matching ""