За кого е тази книга?

Тази книга е подходяща за напълно начинаещи в програмирането, които искат да опитат какво е да програмираш и да научат основните конструкции за създаване на програмен код, които се използват в софтуерната разработка, независимо от езиците за програмиране и използваните технологии. Книгата дава една солидна основа от практически умения, които се използват за по-нататъшно обучение в програмирането и разработката на софтуер.

За всички, които не са преминали безплатния курс по основи на програмирането за напълно начинаещи в СофтУни, специално препоръчваме да го запишат напълно безплатно, защото програмиране се учи с правене, не с четене! На курса ще получите безплатно достъп до учебни занятия, обяснения и демонстрации на живо или онлайн (като видео уроци), много практика и писане на код, помощ при решаване на задачите след всяка тема, достъп до преподаватели, асистенти и ментори, както и форум и дискусионни групи за въпроси, достъп до общност от хиляди навлизащи в програмирането и всякаква друга помощ за начинаещия.

Безплатният курс в СофтУни за напълно начинаещи е подходящ за ученици (от 5 клас нагоре), студенти и работещи други професии, които искат да натрупат технически знания и да разберат дали им харесва да програмират и дали биха се занимавали сериозно с разработка на софтуер за напред.

Нова група започва всеки месец. Курсът "Programming Basics" в СофтУни се организира регулярно с няколко различни езика за програмиране, така че опитайте. Обучението е безплатно и може да се откажете по всяко време, ако не ви допадне. Записването за безплатно присъствено или онлайн обучение за стартиращи в програмирането е достъпно през формата за кандидатстване в СофтУни: https://softuni.bg/apply.

results matching ""

    No results matching ""